Onsdagspepp | 20 år, mamma & entreprenör
Emma Janson

20 år, mamma & entreprenör

Annons

Onsdagspepp

inspo
Att inom 2 månades tid, kanske till och med inom bara 1 månads tid, så kommer jag vara mamma. Att jag trots min unga ålder och att jag fortfarande går i skolan samt inte har någon partner vid min sida väljer att fortsätta kämpa och ta hand om ett barn. Att jag trots min depression och den stora risken för mig att gå in i en förlossningsdepression tar mig an utmaningen att bli mamma och ta hand om ett helt okänt, nytt litet liv. För att? Jag vet att jag kan.

Att jag jobbar på med både bloggen och kämpar vidare för att hitta nya roliga projekt trots skolan och att jag snart kommer ha en liten bebis att ta hand om. Att jag trots alla fördomar och alla negativa människor som går emot mig kämpar vidare för det jag tror på. Trots alla gånger jag blivit nedtryckt så står jag idag på mina egna ben och högre än många andra i min egna ålder. Tack vare vem? Mig själv. 

Vi människor är så himla otroliga egentligen. Trots att vi är längst ner på botten är det inte omöjligt att ta sig upp,  även om det verkligen känns så just då. Men tro mig, man kan om vill. Ni är helgrymma, vi alla är bara människor och alla gör misstag ibland, alla hamnar snett ibland men det är aldrig försent att ta sig upp igen. Ibland är det dom tuffa utmaningarna och dom tuffa tiderna som vi behöver för att komma nån vart, för att tvingas hitta ny inspiration och för att kunna stå stadigt på våra ben. Det är det som formar oss. Jag hade aldrig vart den jag är idag om det inte vore för allt jag gått igenom och för dom tuffa tiderna i livet. Idag tackar jag Gud för alla möjligheter livet gett mig och jag tackar mig själv för att jag tagit vara på dom och fortsatt kämpa för vad jag tror på och för att komma dit jag vill komma.

Stå på dig, ge aldrig upp dina drömmar, fortsätt kämpa trots att livet bara ser mörkt ut, visa din omgivning vad du går för och framför allt; visa dig själv vad du går för. Var din egna förebild. Du kan om du vill, tro mig. Allt handlar om inställningen och vad man är villig att ge och göra för att komma framåt. Och kom ihåg, lycka är absolut inget mål eller en destination; det är en resa. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emma Janson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats