New in | 20 år, mamma & entreprenör
Emma Janson

20 år, mamma & entreprenör

Annons

New in

IMG_9244 IMG_9249
Ett set med bestick till framtida lägenheten. Vi var inne på Cervera en sväng och jag lyckades hitta både en fin bestick-serie och glas+vinglas-serie som jag vill börja samla på. Roligare att ha lika av allt såklart. Detta set fick bli min start, stilrena och fina :)

IMG_9253 IMG_9254
Köpte ett eyebrow kit för nån vecka sedan men glömde köpa en borste, haha.. Så det och ett contourkit från smashbox som jag vart jättesugen på ett tag nu fick följa med mig hem :) Är, som jag nämnt förut, ingen jättestor sminkfantast direkt.. Jag kan lägga en fin bas och sminka mig basic men that’s it, haha, så nu ska jag försöka ge mig på det här med contouring och få upp ögonen för smink lite mer. Vill vara bättre på smink än vad jag är så det är väl bara att börja öva, haha ;)

IMG_9255 IMG_9257
En söt tunika och ett par ursöta strumpbyxor till mini från Newbie, hur fina? :’)

IMG_9258 IMG_9259En stickad tröja och en blus från Gina fick jag också med mig hem idag. Men inte mer kläder än så tyvärr. Hittade verkligen ingenting jag fastade för tyvärr så fick nöja mig med dessa. Får visa dom lite bättre senare i outfit-inlägg :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emma Janson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats