Delia 6 månader | 20 år, mamma & entreprenör
Emma Janson

20 år, mamma & entreprenör

Annons

Delia 6 månader

DSC09978 DSC00012 DSC00032

Tiden bara springer iväg… Häromdagen blev den här lilla tjejen hela 6 månader gammal. Ett helt halvår har gått sen vattnet gick, värkarna satte igång och min fina prinsessa valde att komma till världen och göra mitt liv till det absolut bästa. Min bästa vän, stora kärlek och absolut största motivationskälla. Jag är så evigt tacksam över att just du kom till jorden och räddade mig från att gå under helt. Min kärlek till dig kommer aldrig någonsin kunna beskrivas med ord. Du är hela min värld och ännu mer.

Delia kryper snart, hon tar sig framåt och ställer sig gärna i krypposition men hon kryper inte riktigt än. Hennes ögon blir bara större och finare för varje dag som går känns det som och hon är så himla sprallig och glad. Hon visar redan att hon är väldigt självständig och envis och det är egenskaper jag älskar att hon fått. Troligen från mig (hehe) och jag kan intyga att det är två jäkligt bra egenskaper. Det är så häftigt att se henne utvecklas varje dag och se hennes resa och se henne växa upp, samtidigt som jag bara vill spola tillbaka tiden och ha min lilla mini i famnen igen en stund. Sova på bröstet och ligga och mysa händer sällan längre, nu är det full fart redan från att hon slår upp ögonen på morgonen och det blir allt svårare och svårare att få ihop mammalivet med jobb och entreprenörslivet. Det går dock, allt går om man vill (och min vilja är stark kan jag säga) men det börjar bli tuffare och tuffare nu. Dock älskar jag det och det är verkligen värt varenda sekund av slit för den här lilla människan är verkligen, utan tvekan, det absolut bästa som någonsin hänt mig. Mammas fina, fina lilla prinsessa. Du är vackrast på jorden <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emma Janson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats